Dringend vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd door admin op

Zoekt u vast vrijwilligerswerk waarbij u veel buiten bent, in een team voor dieren zorgt en het bezoekers groot en klein naar de zin maakt? Als u niet bang bent om vies te worden dan is kinderboerderij De Buiktuin wat voor u.

Niet alle bezoekers zijn ervan op de hoogte dat onze kinderboerderij 100% op vrijwilligers draait. Bij ons is niet zoals op andere kinderboerderijen in Amsterdam een betaalde medewerker aanwezig. We doen het samen.

We zoeken mensen die zich voor langere tijd aan de kinderboerderij willen verbinden. Dat wil niet zeggen dat we al uw tijd willen opslokken. U bent al van harte welkom als u eens per vier weken een dag komt helpen. Of als u een andere vaste klus op u wilt nemen, zoals groenonderhoud of helpen bij onze jaarlijkse feesten. Maar ook mensen die een of meer dagen per week willen ‘draaien’, nodigen we van harte uit voor een kennismaking.

De vrijwilligers zorgen ervoor dat de dieren elke dag te eten krijgen en verzorgd worden. Hiervoor zijn minstens twee vrijwilligers per dag nodig. Dit vormt nu af en toe een probleem, als vrijwilligers door ziekte of andere omstandigheden uitvallen, en daarom gaat de kinderboerderij zo nu en dan eerder dicht. 

Zonder vrijwilligers kunnen de dieren niet verzorgd worden, en zal de kinderboerderij op termijn moeten sluiten. Daarom zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om deze prachtige kinderboerderij in stand te houden.

Mensen die geïnteresseerd zijn om ons te helpen dit mooie stukje Amsterdam te bewaren,  kunnen contact opnemen met Hannie Ter Burg, hannieterburg@hotmail.com.

Kinderboerderij De Buiktuin, Noordhollandschkanaaldijk 19. Telefoon: 020-6314376.

Categorieën: Actualiteiten

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.