Dringend vrijwilligers gezocht!

Gepubliceerd door admin op

Niet alle bezoekers zijn ervan op de hoogte dat onze kinderboerderij 100% op vrijwilligers draait. Er is, in tegenstelling tot andere kinderboerderijen in Amsterdam, geen betaalde kracht aanwezig. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de dieren elke dag te eten krijgen en verzorgd worden. Hiervoor zijn minstens twee vrijwilligers per dag nodig. Dit vormt nu af en toe een probleem, als vrijwilligers door ziekte of andere omstandigheden uitvallen, en daarom gaat de kinderboerderij zo nu en dan eerder dicht. 

Zonder vrijwilligers kunnen de dieren niet verzorgd worden, en zal de kinderboerderij op termijn moeten sluiten. Daarom zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om deze prachtige kinderboerderij in stand te houden. Dat kan zijn door eens in de zoveel tijd te helpen met de dieren verzorgen, maar ook zoeken we mensen voor de feestcommissie, de bouwgroep of voor het werken aan het groen. 

Mensen die ge├»nteresseerd zijn om ons te helpen dit mooie stukje Amsterdam te bewaren,  kunnen contact opnemen met Hannie Ter Burg, hannieterburg@hotmail.com.

Kinderboerderij De Buiktuin, Noordhollandschkanaaldijk 19. Telefoon: 020-6314376.

Categorie├źn: Actualiteiten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *